Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

oktober 2017

Debattraining

18 oktober om 19:30 - 22:00
Stadhuis Enschede, Langestraat 24
Enschede, Overijssel 7511 HC Nederland
+ Google Maps

We hebben allemaal een duidelijke mening, maar uitdragen van die mening in een debat is een uitdaging. Daarom krijgen wij van Laurens een debattraining. Laurens is de fractievoorzitter van de PvdA Enschede en zal bij de gemeenteraad verkiezing de lijsttrekker zijn van de PvdA Enschede. Kom jij ook?

Meer weten »

Borrel

31 oktober om 20:30 - 23:00
Café Jansen&Janssen, Oude Markt 10
Enschede, 7511GA Nederland
+ Google Maps

Elke laatste dinsdag van de maand organiseren wij een borrel! Gezellig samen met leden en niet leden een drankje doen en elkaar leren kennen. De borrel zal gehouden worden in café Jansen&Janssen in Enschede. Super leuk als je ook komt natuurlijk! Je bent van harte welkom. Hopelijk tot dan!

Meer weten »
november 2017

Weg met de uitkering!?

18 november om 19:00 - 21:30

Op 18 november zullen wij samen met de PvdA Europarlementariër Paul Tang in gesprek gaan over het basisinkomen. Hoe zou zo'n basisinkomen eruit zien, waarom is het een beter systeem dan het voorzien van uitkeringen en nog veel meer! Daarnaast zullen we het ook hebben over belastingontduiking. Hoe kan de Europese Unie bijdragen bij het voorkomen van belastingontduiking. Het zal een gezellige en leerzame avond worden, kom jij ook? Tot dan! De locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Jonge Socialisten in de PvdA