Actie JS en JOVD

Vrijdag 12 maart om 13:00 uur is het zover. De JOVD Twente en de JS Overijssel gaan tentamens maken! Dit wordt een heel speciaal tentamen! Het wordt een tentamen dat buiten gemaakt wordt!

Sinds corona is begonnen staat iedereens leven helemaal op de kop. Ook het leven van de studenten is compleet veranderd.
De Universiteit Twente houdt vast aan fysieke tentamens, maar wij, en veel medestudenten vinden dat dit echt anders moet.

De afgelopen weken zijn wij begonnen met een petitie, die al snel 300 handtekeningen kreeg. Hier laten wij het niet zomaar bij zitten!

Tentamens worden gezien als de heilige uitzondering door de UT, natuurlijk snappen we dat er redenen zijn om het wel fysiek te doen. Maar laten we de gezondheid vooropstellen!

Vanwege de corona situatie zullen we deze actie kleinschalig uitvoeren, dus met een aantal studenten gaan wij voor de Horst een tentamen maken! Natuurlijk houden wij ons aan alle maatregelen, dat is ons hele punt niet waar? ­čśë

Voor meer achtergrond informatie lees vooral onze petitie door! https://www.petities.com/op_locatie_tentamens_maken_kan_maar_niet_veilig

Categorie├źn: Uncategorized

Jonge Socialisten in de PvdA