JS Overijssel kiest bestuur!

Algemene Ledenvergadering 2017

IMG-20170317-WA0008

Vrijdag 17 Maart was de extra algemene ledenvergadering,  met op de agenda: het bespreken van de jaarplanning en kiezen van een nieuwe secretaris en een algemeen bestuurslid. De ALV vond plaats in de wereld winkel in Almelo en de opkomst van 8 leden was niet slecht te noemen.

Het eerst punt op de agenda was het benoemen van een nieuwe secretaris, omdat Djina zich kandidaat had gesteld en ze iedereen kon overtuigen met haar motivatie is ze per acclamatie benoemd.  De motivatie van Bas voor de functie van algemeen bestuurslid, was blijkbaar overtuigend, want ook Bas is per acclamatie aangesteld.
Niek besloot naar aanleiding hiervan zich terplekken kandideren als algemeen bestuurslid, na een vurig pleidooi is ook Niek per acclamatie aangesteld als algemeen bestuurslid.
Bij de bespreking van de jaarplanning lag de focus op welke activiteiten er moeten worden georganiseerd. Hieruit kwam dat de volgende activiteiten zullen worden onderzocht: PvdA/JS opstofavond, rondleiding door lokale (raads)leden, debattraining en het koppelen van een BBQ aan vrijwilligerswerk.
Na het bespreken van Jesse’s moties en het aanstellen van een kleding commissie, die de opties voor promotiemateriaal zal verkennen, was het inhoudelijke deel van de vergadering over. Wat maar een ding kon betekenen en dat is borrelen! De borrel vond plaats in café België, waar tot teleurstelling van de jongere leden hun identiteit gecontroleerd werd. Desondanks werd het nog een gezellige avond!

Tags:

Categorieën: Algemeen

Jonge Socialisten in de PvdA