Het komende jaar!

Wat gaan wij allemaal doen en wat kan je van ons verwachten!

Het zomerreces zit er al een tijdje op en het is na de algemene ledenvergadering en borrel van september weer tijd om aan de slag te gaan! Er zitten een aantal leuke activiteiten aan te komen en natuurlijk de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Er zullen ook een aantal JS’ers op de lijst staan en we zullen natuurlijk ons uiterste best doen om hen een hoge plek te geven en ze te steunen.

In oktober krijgen we een debattraining van Laurens van der Velde. De huidige fractievoorzitter en lijsttrekker van de PvdA Enschede zal ons de fijne kneepjes van het vak uitleggen en ons tips en trucs geven over hoe je een goed debat kunt voeren.

We hebben dit jaar ook iets nieuws! We gaan iedere laatste dinsdag van de maand gezamelijk borrelen in Enschede bij café Jansen en Janssen. Je bent van harte welkom.

In november gaan we een heel interessant gesprek houden met de Europarlementariër namens de PvdA, Paul Tang. De delegatieleider zal met ons praten over zijn rol binnen het Europees Parlement, het basisinkomen en belastingontduiking.

Meer informatie over de maanden die daarop volgen zal je in verloop van tijd krijgen.

We gaan natuurlijk door met onze activiteiten, borrels en campagne! Het komende politieke jaar zal zeker een druk maar gezellig jaar worden en ik zie er naar uit het met jullie te doen.

Rode groet,

Deniz

Categorieën: Uncategorized

Jonge Socialisten in de PvdA