Over onze nieuwe bestuursleden

Over onze nieuwe bestuursleden

JSOOOO

Op vrijdag 17 maart hebben wij 3 nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. Djina van Engelen zal onze nieuwe secretaris zijn. Bas Scholten en Niek Berkelaar zullen het bestuur versterken als algemeen bestuursleden. Hieronder lees je een stukje over onze nieuwe bestuursleden.

 

Djina van Engelen (Secretaris)

Mijn naam is Djina, ik ben 17 jaar en ik ben sinds 17 maart de secretaris van de Jonge  Socialisten Overijssel. Ik zit nog op het middelbaar onderwijs in het examen jaar, 4 mavo. Ik ben zeer gemotiveerd voor school en voor de Jonge Socialisten. Naast deze twee tijd rovers zing ik ook in een band en werk ik bij de jumbo. Ik ben ook zeker in voor sportieve activiteiten, ga naar de sportschool en heb op veel verschillende sporten gezeten. Ik ben nu een paar maanden lid en ben zeker enthousiast om als secretaris van de JS Overijssel door te gaan. Als je ooit onduidelijkheden hebt kan je me altijd bereiken en ik zal je met alle hulp duidelijkheid bieden.

Bas Scholten (Algemeen Bestuurslid)

Beste JS’ers,

Aangezien ik inmiddels 4 maanden lid ben en  sinds de afgelopen  ALV algemeen bestuurslid ben. Zal ik me even voorstellen ik ben Bas, 22 jaar, ben in het 4e jaar van de studie technische natuurkunde aan het Saxion, met als specialisatie duurzame energie voorziening. Ik sport graag zo heb ik vorig jaar de halve marathon van Enschede gelopen en windsurf ik wanneer het weer goed is.
Ik ben al zo lang als ik me kan herinneren zeer geïnteresseerd in politiek. Ik ben daarbij vooral geïnteresseerd in gelijkheid (man/vrouw, homo/hetero, kleurtje/blank), sociale ongelijkheid, vrijheid en klimaat. Het was dan ook een logische keus om me aan te sluiten bij de PvdA en de jonge socialisten. Verder zal ik in het bestuur voornamelijk taken op de achtergrond op me nemen zoals: het onderhouden van contact met lokale PvdA afdelingen, vergaderingen van het gewest bijwonen en af en toe een activiteit (helpen) organiseren.
Ik hoop alle iedereen snel te leren kennen!

Niek Berkelaar (Algemeen Bestuurslid)

Niek Berkelaar (16) is bezig aan zijn laatste jaar HAVO op het Erasmus te Almelo, waarna hij van plan is bestuurskunde te studeren te Deventer. Hij is politiek geïnteresseerd en staat open als aanspreekpunt voor vragen en/of ideeën.

Tags:

Categorieën: Algemeen

Jonge Socialisten in de PvdA