Verkiezingsprogramma PvdA Enschede!

Jongeren zijn de toekomst, onze amendementen hebben het grotendeels gehaald!

Jongeren zijn de toekomst. Met dit motto ingedachte hebben de Jonge Socialisten Overijssel geprobeerd om het toch al sociale en duurzame verkiezingsprogramma van de PvdA Enschede nog net wat progressiever te maken zodat we gezamenlijk voor onze toekomst kunnen zorgen.
Op het gebied van duurzaamheid hebben wij meerdere amendementen ingediend om Enschede groener te maken zoals het versneld omschakelen van vrachtwagens met fossielenbrandstoffen naar elektrische alternatieven, het versneld uitvoeren van klimaatdoelstellingen en het verbeteren van de afvalverwerking.
Daarnaast hebben wij ons ook ingezet om de bibliotheek niet alleen te verbeteren maar ook meer financiële mogelijkheden te geven om zoveel mogelijk haar taken uit te voeren zodat de jongeren na ons ook zichzelf nog kunnen ontwikkelen.
Ten slotte vonden wij het belangrijk om een teken af te geven aan andere politieke partien. Voor de PvdA moet het geld dat bestemd is voor armoedebestrijding ook echt daar naartoe gaan. Het #D66 #VVD #BurgerBelangen #CDA #CU college heeft dit niet willen doen en wij zijn dan ook erg blij dat deze en de andere amendementen erdoorheen zijn gekomen.
Lees hier het volledige verkiezingsprogramma:
https://enschede.pvda.nl/algemeen/verkiezingsprogramma-2018-2022-vastgesteld/

#D66 #VVD #BurgerBelangen #CDA #CU

Categorieën: Uncategorized

Jonge Socialisten in de PvdA