We hebben een nieuw bestuur!

Gisteren is tijdens de Algemene ledenvergadering van de Jonge Socialisten Overijssel het nieuwe bestuur voor 2016 gekozen.

12438999_1135280986505063_4454347501386409343_n

Kaz Wesseloo (voorzitter), Roberto Kist (secretaris), Marco Harps (penningmeester) en Alexander de Boer (algemeen bestuurslid) zullen het komende jaar de JS Overijssel leiden en verschillende evenementen organiseren. Alle Jonge Socialisten en geïnteresseerden in de hele provincie hebben een mooi jaar voor de boeg.

Helaas hebben we gisteren ook afscheid moeten nemen van Alieke van Dijk (voorzitter) en Anne Benneker (secretaris) die sinds de oprichting van de afdeling (toen nog JS Twente) mee hebben gewerkt. Wij bedanken Alieke en Anne voor alles wat ze in deze tijd voor de afdeling hebben gedaan en gelukkig zullen zij nog zeker betrokken blijven bij de JS Overijssel.

Kaz Wesseloo (voorzitter), Roberto Kist (secretaris), Marco Harps (penningmeester) en Alexander de Boer (algemeen bestuurslid)

Na de algemene ledenvergadering volgde er een politiek café over het basisonderwijs die we samen met het landelijk bestuur van de Jonge Socialisten hebben georganiseerd. Tijdens dit Café heeft Alieke van Dijk ons  verteld over hoe er op dit moment vanuit de wetenschap naar het basisonderwijs wordt gekeken en heeft Jeltje Dijkstra ons verteld over haar werk bij de PO-raad en de rol van de raad binnen het basisonderwijs.

Er zijn mooie discussies gevoerd en de meningen worden meegenomen om de Jonge Socialisten te sterken in hun standpunten over het basisonderwijs.

Al met al was het een gezellige, informatieve en vooral mooie avond.

 

Categorieën: Algemeen

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA