Bestuur

Bestuur 2023

Dit is het huidige bestuur van de Jonge Socialisten Overijssel. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrief en de communicatie met de buitenwereld. Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor leden in heel Overijssel!

 

Bestuursleden

  • Anne-Marel OnstenkAnne-Marel OnstenkVoorzitterMailTelefoon0614285272Ik ben Anne-Marel, 21 jaar en ik kom uit Zwolle. Ik studeer security management aan het saxion. Sinds januari 2023 voorzitter van de afdeling Overijssel. Ook ben ik vertrouwens persoon, dus heb je vragen en/of opmerkingen kun je bij mij terecht! Het idee dat er een plek is waar ik mijn overtuigingen kan delen en actief deel kan nemen in de gemeenschap zijn de redenen dat ik actief bezig ben met de JS, mijn doel is dan ook om zo meer jongeren dit idee te geven.
  • Bas ScholtenBas ScholtenPenningmeesterBas Scholten is geboren in Tilburg, maarwoont sinds 2013 in Enschede . Bas is in 2016 lid geworden van de PvdA en de Jonge Socialisten, met het wereldvreemde idee dat de wereld niet vanzelf verbeterd, maar dat je daar wel invloed op kan hebben. Je kan Bas altijd benaderen met ideeën of vragen!
  • Femke OnstenkFemke OnstenksecretarisIk ben Femke Onstenk 18 jaar oud, ik begin in September met de opleiding HBO-rechten. Op het moment werk ik fulltime als leidinggevende bij de McDonalds Zwolle-Zuid. Vanaf heden heb ik de functie van secretaris binnen de JS-Overijssel op me genomen. De reden waarom ik ben aangesloten is om onder jongeren de kennis te verbreden en niet alleen laten denken dat politiek saai is. Verder vind ik het belangrijk om een aandeel te hebben in veranderingen die wij met ze alle kunnen maken.
Jonge Socialisten in de PvdA