Bestuur

Bestuur 2019

Dit is het huidige bestuur van de Jonge Socialisten Overijssel. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrief en de communicatie met de buitenwereld. Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor leden in heel Overijssel!

 

Bestuursleden

  • Maud ter BraakMaud ter BraakVoorzitterMailTelefoon0638205789Ik ben Maud, 17 jaar uit Hengelo. Ik ben sinds augustus 2018 lid van de JS en sinds januari 2019 trots voorzitter van de afdeling Overijssel. Ik ben lid geworden omdat ik een plek nodig had waar ik mijn idealen kwijt kon en soortgelijken kon ontmoeten. Als voorzitter is het mijn doel deze plek te creeëren voor anderen. Ik zie er misschien intimiderend uit, maar wees niet bang om me een berichtje te sturen!
  • Anne-Marel OnstenkAnne-Marel OnstenkSecretarisMailTelefoon0614285272Ik ben Anne-Marel, 17 jaar en ik kom uit Zwolle. Ik zit in 5 havo. Sinds januari 2019 secretaris van de afdeling Overijssel. Ook ben ik vertrouwens persoon, dus heb je vragen en/of opmerkingen kun je bij mij terecht! Het idee dat er een plek is waar ik mijn overtuigingen kan delen en actief deel kan nemen in de gemeenschap zijn de redenen dat ik actief bezig ben met de JS, mijn doel is dan ook om zo meer jongeren dit idee te geven.
  • Christiaan van DorssenChristiaan van DorssenAlgemeen bestuurMailTelefoon06-19460626Hoi! Ik ben Christiaan, ben 19 jaar en geboren en getogen in Lelystad. Ik ben van Mexicaanse afkomst en ben student op Deltion waar ik de studie Vestigingsmanager groothandel volg. Daarnaast doe ik VWO staatsexamen. Lid sinds April 2017 en sinds Januari 2019 ben ik als algemeen bestuurslid verkozen voor de JS Overijssel. Mijn doel is om de afdeling Overijssel een van de actiefste afdelingen te maken van de JS.
  • Djina van EngelenDjina van EngelenPenningmeesterMailHallo ik ben Djina, 19 jaar en kom uit Zwolle. Momenteel volg ik de studie ICT media en netwerkbeheer op het landstede. Ik ben al bijna 3 jaar tevreden lid van de JS. Ook heb ik in die drie jaar al eerder bestuursfuncties gehad en ben ik vanaf Januari 2019 verkozen als penningmeester JS Overijssel. Binnen mijn bestuursperiode wil ik graag meer jongeren laten zien wat voor moois politiek te bieden heeft. Niet alleen is het leerzaam maar ook leer je veel mensen kennen met ieder een eigen verhaal. Zowel politici als leden.
Jonge Socialisten in de PvdA