Bestuur

Bestuur 2018

Dit is het huidige bestuur van de Jonge Socialisten Overijssel. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrief en de communicatie met de buitenwereld. Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor leden in heel Overijssel!

 

Bestuursleden

  • Bas ScholtenBas ScholtenVoorzitterMailTelefoon06-16201669Bas Scholten (22 jaar) is geboren in Tilburg, maar studeert (en woont) sinds 2013 in Enschede. Hij studeert technische natuurkunde aan het Saxion, waarbij hij vooral bezig is met duurzame energie. Bas is in 2016 lid geworden van de PvdA en de Jonge Socialisten, met het wereldvreemde idee dat de wereld niet vanzelf verbeterd, maar dat je daar wel invloed op kan hebben. Je kan Bas altijd benaderen met ideeën of vragen!LinkedIn
  • Niek BerkelaarNiek BerkelaarVice-voorzitter/SecretarisMailTelefoon06-36174285Niek Berkelaar (17) is student Bestuurskunde aan de Saxion hogeschool te Deventer. Daarnaast is hij secretaris van de afdeling. Komende gemeenteraadsverkiezingen staat hij op #7 voor de PvdA in Almelo. Hoe hij hiernaast nog tijd heeft voor hobby's is niemand bekend. Voor vragen over de afdeling of informatie over de beste kroegen in Almelo/Deventer kun je bij hem terecht.
  • Gabriël MalkiGabriël MalkiPenningmeesterMailTelefoon06-27595878Hee! Ik ben Gabriël, 21 jaar en studeer HBO-ICT aan het Saxion in de mooiste stad van Nederland; Enschede! Hier ben ik tevens woonachtig. In het voorjaar van 2017 lid geworden van de JS en de PvdA met de slechte verkiezingsuitslag al in verwachting. Lid geworden met het idee dat we met zijn allen de partij weer sterk kunnen maken. Ik wil me graag binnen de JS Overijssel inzetten om het sociale geluid door Overijssel bij de jongeren te laten klinken. Samen kunnen we de PvdA weer groot maken! Ohja, niet onbelangrijk, voor de financiële zaken kun je bij mij terecht. Tot bij de volgende activiteit!
  • Laura BerendsLaura BerendsBestuurslid Leden en Activiteiten
  • Jesse KoopsJesse KoopsVertegenwoordiger onderafdeling ZwolleMailTelefoon06-83229892Jesse Koops is een echte Zwollenaar, zo echt dat hij zich nog steeds beschouwt als een Zwollenaar ondanks dat hij er eigenlijk niet meer woont. Toch is Jesse hét aanspreekpunt voor alle leden van de JS uit Zwolle en omstreken. Jesse zit in het bestuur van de JS Overijssel om de communicatie tussen onderafdeling Zwolle en afdeling Overijssel goed te laten verlopen en om de bestuursleden te ondersteunen in hun taak om Overijssel weer actief te maken!
Jonge Socialisten in de PvdA