Bestuur

Bestuur 2019-2020

Dit is het huidige bestuur van de Jonge Socialisten Overijssel. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrief en de communicatie met de buitenwereld. Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor leden in heel Overijssel!

 

Bestuursleden

  • Nicolien BoekhoudtNicolien BoekhoudtvoorzitterMailTelefoon0657098298Hoi hoi, ik ben Nicolien, ik ben 21 jaar en studeer Technical Computer Science aan de UT in Enschede. Ik ben geboren in Enschede en woon in het mooie Hengelo. Ik ben lid geworden van de JS omdat ik er van overtuigd ben dat wij verandering kunnen brengen. Als voorzitter wil ik zo veel mogelijk jongeren laten zien wie wij zijn en wat sociaal democratie inhoudt. De JS is voor mij een plek waar ik kan zijn wie ik ben en kan uiten hoe ik over bepaalde onderwerpen denk, ik streef er naar om deze plek voor onze leden te creëren. Je kan me altijd bellen appen of mailen, dus aarzel niet!
  • Robin NiemeijerRobin NiemeijerSecretarisMailTelefoon0657137448Jo, Ik ben Robin en ik 19 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Lelystad maar woon nu op mezelf in Zwolle. Ik studeer ondernemerschap en retail management aan de hoogeschool Windesheim. Ik ben nu bijna 5 jaar lid bij de JS Overijssel en dit is mijn 2e bestuursjaar. Ik wil graag dat mensen hun eigen ideeën kunnen uitten in een gezellige en goede sfeer en dat er ook daadwerkelijk iets mee gedaan kan worden!
  • Arthur KokArthur KokPenningmeesterMailTelefoon+316 36451403Hoi, ik ben Arthur! Ik ben 21 jaar en woon bij mijn ouders in Lelystad. Ik zit in het eerste jaar Verpleegkunde op het Windesheim in Zwolle. Ik doe deze opleiding omdat ik ervan hou met mensen te werken en ik me graag inzet voor de medemens. Goede zorg kan natuurlijk niet geregeld worden zonder een beetje politiek, en daarom kijk ik er naar uit mijn functie in de JS te vervullen!
  • Manasse HopManasse HopAlgemeen bestuurMailTelefoon+31 6 10296316Joejoe! Ik ben Manasse, ben 20 jaar en ik studeer Rechten op Windesheim in Zwolle. Ik ben geboren en getogen Zwollenaar. Dit is mijn tweede bestuursjaar en ben benieuwd wat het mij gaat brengen en wat ik kan toevoegen, verder wil ik dat iedereen zich fijn voelt in een gezellige sfeer, waar je ook graag je mening wilt uiten. Heb je vragen oid? Twijfel niet en stuur me een appje of een mailtje! 😉
Jonge Socialisten in de PvdA