Bestuur

Bestuur 2019-2020

Dit is het huidige bestuur van de Jonge Socialisten Overijssel. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrief en de communicatie met de buitenwereld. Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor leden in heel Overijssel!

 

Bestuursleden

  • Nicolien boekhoudtNicolien boekhoudtvoorzitterMailTelefoon0657098298Hoi hoi, ik ben Nicolien, ik ben 19 jaar en studeer Technical Computer Science aan de UT in Enschede. Ik ben geboren in Enschede en woon in het mooie Hengelo. Ik ben lid geworden van de JS omdat ik er van overtuigd ben dat wij verandering kunnen brengen. Als voorzitter wil ik zo veel mogelijk jongeren laten zien wie wij zijn en wat sociaal democratie inhoudt. De JS is voor mij een plek waar ik kan zijn wie ik ben en kan uiten hoe ik over bepaalde onderwerpen denk, ik streef er naar om deze plek voor onze leden te creëren. Je kan me altijd bellen appen of mailen, dus aarzel niet!
  • Anne-Marel OnstenkAnne-Marel OnstenkSecretarisMailTelefoon0614285272Ik ben Anne-Marel, 18 jaar en ik kom uit Zwolle. Ik studeer security management aan het saxion. Sinds januari 2019 secretaris van de afdeling Overijssel. Ook ben ik vertrouwens persoon, dus heb je vragen en/of opmerkingen kun je bij mij terecht! Het idee dat er een plek is waar ik mijn overtuigingen kan delen en actief deel kan nemen in de gemeenschap zijn de redenen dat ik actief bezig ben met de JS, mijn doel is dan ook om zo meer jongeren dit idee te geven.
  • Christiaan van DorssenChristiaan van DorssenPenningmeesterMailTelefoon06-19460626Hoi! Ik ben Christiaan, ben 19 jaar en geboren en getogen in Lelystad. Ik ben van Mexicaanse afkomst en ben student op Deltion waar ik de studie Vestigingsmanager groothandel volg. Daarnaast doe ik VWO staatsexamen. Lid sinds April 2017 en sinds Januari 2019 ben ik als algemeen bestuurslid verkozen voor de JS Overijssel. Mijn doel is om de afdeling Overijssel een van de actiefste afdelingen te maken van de JS.
  • Sarah VonkSarah VonkAlgemeen bestuurMailIk ben Sarah. Ik kom uit een boerendorpje genaamd Elburg en ik woon sinds september 2019 in Enschede. Ik studeer technische natuurkunde en vind het daarnaast al 2 jaar erg leuk om actief te zijn binnen onze prachtige vereniging. Als algemeen bestuurslid hoop ik zoveel mogelijk te leren en een aantal leuke activiteiten te organiseren.
  • Robin NiemeijerRobin NiemeijerAlgemeen bestuurMailTelefoon0657137448Jojo! ik ben Robin. ik ben 18 naar oud en ben geboren in Lelystad, ik woon nu echter in Koekange, gelegen in Drenthe. Ik zit in mij examenjaar van de Havo op Stad&Esch Meppel. Ik ben nu bijna 3 jaar lid bij de JS Overijssel en dit is mijn eerste bestuursjaar. ik wil graag dat mensen hun eigen ideeën kunnen uitten in een gezellige en goede sfeer en dat er ook daadwerkelijk iets mee gedaan kan worden!
Jonge Socialisten in de PvdA