Bestuur

Bestuur 2019-2020

Dit is het huidige bestuur van de Jonge Socialisten Overijssel. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrief en de communicatie met de buitenwereld. Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor leden in heel Overijssel!

 

Bestuursleden

  • Nicolien boekhoudtNicolien boekhoudtvoorzitterMailTelefoon0657098298Hoi hoi, ik ben Nicolien, ik ben 19 jaar en studeer Technical Computer Science aan de UT in Enschede. Ik ben geboren in Enschede en woon in het mooie Hengelo. Ik ben lid geworden van de JS omdat ik er van overtuigd ben dat wij verandering kunnen brengen. Als voorzitter wil ik zo veel mogelijk jongeren laten zien wie wij zijn en wat sociaal democratie inhoudt. De JS is voor mij een plek waar ik kan zijn wie ik ben en kan uiten hoe ik over bepaalde onderwerpen denk, ik streef er naar om deze plek voor onze leden te creëren. Je kan me altijd bellen appen of mailen, dus aarzel niet!
  • Robin NiemeijerRobin NiemeijerSecretarisMailTelefoon0657137448Jojo! ik ben Robin. ik ben 18 naar oud en ben geboren in Lelystad, ik woon nu echter in Koekange, gelegen in Drenthe. Ik zit in mij examenjaar van de Havo op Stad&Esch Meppel. Ik ben nu bijna 3 jaar lid bij de JS Overijssel en dit is mijn eerste bestuursjaar. ik wil graag dat mensen hun eigen ideeën kunnen uitten in een gezellige en goede sfeer en dat er ook daadwerkelijk iets mee gedaan kan worden!
  • Arthur KokArthur KokPenningmeesterMail
  • Manasse HopManasse HopAlgemeen bestuurMail
Jonge Socialisten in de PvdA