Bestuur

Bestuur 2021

Dit is het huidige bestuur van de Jonge Socialisten Overijssel. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten, acties, nieuwsbrief en de communicatie met de buitenwereld. Ons bestuur is een goed aanspreekpunt voor leden in heel Overijssel!

 

Bestuursleden

  • Bryan KloosterBryan KloosterVoorzitterMailTelefoon06-46462481Hoi, ik ben Bryan en ik ben 28 jaar en woon in IJsselmuiden. Sinds maart 2021 algemeen bestuurslid van JS Overijssel. Ik ben van 2011 tot en met april 2020 lid geweest van de SP en sinds mei 2020 lid van de PvdA. Ik heb luchtvaartdienstverlening gestudeerd op het Deltion College in Zwolle. Voor mijn stages die bij de opleiding horen heb ik Spanje en in Duitsland gewoond. Wat ik heel erg belangrijk en interessant vind zijn de onderwerpen defensie, buitenlandse zaken en koninkrijksrelaties. Op dit moment ben ik bezig een stuk over defensie aan het schrijven om de discussie los te maken over welke koers we op moeten gaan met defensie. Mocht je nog vragen hebben, wil je ideeën uitwisselen of het stuk over defensie hebben? Aarzel dan niet om mij te e-mailen, te bellen of te appen.
  • Robin NiemeijerRobin NiemeijerSecretarisMailTelefoon0657137448Jo, Ik ben Robin en ik 19 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Lelystad maar woon nu op mezelf in Zwolle. Ik studeer ondernemerschap en retail management aan de hoogeschool Windesheim. Ik ben nu bijna 5 jaar lid bij de JS Overijssel en dit is mijn 2e bestuursjaar. Ik wil graag dat mensen hun eigen ideeën kunnen uitten in een gezellige en goede sfeer en dat er ook daadwerkelijk iets mee gedaan kan worden!
  • Manasse HopManasse HopAlgemeen bestuurMailTelefoon+31 6 10296316Joejoe! Ik ben Manasse, ben 20 jaar en ik studeer Rechten op Windesheim in Zwolle. Ik ben geboren en getogen Zwollenaar. Dit is mijn tweede bestuursjaar en ben benieuwd wat het mij gaat brengen en wat ik kan toevoegen, verder wil ik dat iedereen zich fijn voelt in een gezellige sfeer, waar je ook graag je mening wilt uiten. Heb je vragen oid? Twijfel niet en stuur me een appje of een mailtje! 😉
  • Max MondeelMax MondeelPenningmeesterMailHoi! Ik ben Max. Ik ben 17 jaar en ben geboren en getogen in Deventer en zit op dit moment op het eindexamenjaar van de havo. Ik vind het belangrijk dat jongeren mee kunnen beslissen over onderwerpen die hem aangaan en ik hoop dat ik anderen aan kan sporen om zich bezig te houden met politiek. Als je een vraag hebt, stuur gerust een mailtje of appje!
Jonge Socialisten in de PvdA